Geschiedenis1989 De serre over het water met op de voorgrond de kano’s waarmee je het water op kunt, de serre bied plaats aan groepen voor bijvoorbeeld een overdekte BBQ.
1982 Het frietkot van Peter Bootsgezel met de voordeur naar het gezellige bruin café, in de huidige situatie zit hier nu de bar achter en staat er een overkapping voor de rokers.

1973 Boels wordt opgevolgd door de 17-jarige Peter Bootsgezel, die grote plannen heeft met het bedrijf. In 1975 wordt een nieuw gebouw in gebruik genomen, voorzien van een terras. Bootsgezel breidt De Kanovijver in de loop der jaren uit tot een paviljoen met familievermaak. Onder ‘Bijzonderheden’ een overzicht van de activiteiten die de familie Bootsgezel heeft ondernomen. Anno 2015 is Peter nog altijd eigenaar van de Kanovijver, Vele klanten komen al 35 jaar in dit Vlissingse stamcafĂ©.

1965 F.C.J. Boel is in 1965 eigenaar van een consumptietent in de Burgemeester van Woelderenlaan, aan het begin van het Nollebos. De vijver in het Nollebos leent zich uitstekend voor recreatief gebruik en Boels gaat er kano’s verhuren. Zo ontstaat “De Kanovijver”.